NEŽA DROBNIČ
Drobne stvari (2010)


Skladbe:
1. - Brez besed - 3:41
2. - Nad oblaki - 3:49
3. - Drobne stvari - 4:37
4. - Sončna - 4:38
5. - Trenutek - 3:43
6. - Spet vem zase - 4:03
7. - Zaplesala bi - 4:22
8. - Moja dežela - 3:44 - .mp3
9. - Pot - 3:40
10. - Čudež življenja (bonus) - 3:21

NEŽA DROBNIČ:
Nekatere stvari v življenju se zdijo samoumevne. In ker vsak človek potrebuje način skozi katerega se najbolje izrazi, je bilo za Nežo samoumevno, da je to glasba in s tem petje. Glasba je postala njeno življenje in počasi je odkrila, da lahko brez besed pove mnogo več... Avtorica glasbe in besedil tematiko črpa iz narave, človeških odnosov, osebnih razmišljanj in drobnih trenutkov, ki jo prevzamejo. So globoka, izpovedna in čutna. Sinergija melodije in besede od poslušalca »zahteva« da si vzame čas in se popolnoma prepusti sporočilnosti in čudoviti interpretaciji, ki do njega pride skozi nežen, vendar na trenutke prepričljivo prezenten glas. Album je njen svet, v katerem živi kup ljudi in naključij, ki ji dajejo navdih za ustvarjanje. In ker zaradi časa v katerem živimo vedno bolj pozabljamo na "drobne stvari" okoli nas, se zdi še kako pomembno, da znamo prisluhniti.

Zasedba:
Neža Drobnič - vokal, Gašper Konec - klaviature, Gašper Kržmanc - kitare, Miha Recelj - bobni, Klemen Krajc - kontrabas, + Gostje: Kvartet Escape (Maja Savnik, Barbara Fanedl, Valentin Štante, Marko Kragelnik), Katja Stare, Bine Drobnič.

Tehnika:
Snemano v Gas Studio
Producent in miks - Rudolf Gas
Mastering - Gregor Zemljič
Foto - Andraž Gregorič
Design - Jurij Oven
SAZAS / BIEM - NDRCD001
Založil in izdal - Neža Drobnič

Več o Neži Drobnič: (klikni na sliko):

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec, ceno pa si določite sami. Celoten znesek prejmejo izključno in samo avtorji! (Prišteli bomo minimalni možni znesek za poštnino.) Pošiljka pride do vas po pošti na naveden naslov v obrazcu. (Omejena zaloga!) Podpirajmo avtorje na njihovi ustvarjalni poti! Povej naprej :