LIBIDO - Prepozno doma - 20061. - Na tvoj naslov - 4:25 | Mp3
2. - Trobenta - 4:33
3. - Za leti se umira - 4:19
4. - Kruh na nož - 4:42
5. - Daljava - 3:17
6. - Kanzas - 3:42
7. - Gluh telefon - 4:05
8. - Pasje živjlenje - 3:33
9. - Bela Ljubljana - 4:32
10. - Prepozno doma - 3:33
11. - Noč ne čaka - 4:04
12. - Pop komad - 5:48

LIBIDO:
Glasbeni duet je nastal kot posledica dolgoletnega druženja in glasbenega sodelovanja med slikarjem Rokom Predinom in komponistom Gregorjem Stermeckim. Rokove avtorske skladbe in besedila smo lahko srečevali v različnih umetniških projektih dokler niso dobile svoje končne in izčiščene oblike v aranžmajih omenjene zasedbe. Liričnost in včasih morda celo minimalističnost glasbenega izraza se postavlja v kontrast z današnjo popularno glasbeno produkcijo. Libido se torej postavlja izven ustaljenih okvirjev in prisega na izvirnost skladb in besedil. Kljub temu, da je zasedba zvesta tradiciji kantavtorstva, se izraža z zahtevnejšo harmonsko strukturo.

V prvi polovici leta 2006 je našo glasbeno sceno osvežil prvenec zasedbe Libido z naslovom Prepozno doma. Album je samozavestno ponudil nov pogled na žanr za katerega je kazalo, da je že zdavnaj preživet. Pesmi na albumu so namreč izrazito kantavtorske in silijo poslušalca, da se znova opredeli do pojava urbanih trubadurjev, ki so bili tako značilni za bruna šestdeseta in zgodnja sedemdeseta leta prejšnjega stoletja.

Zasedba:
Rok Predin - vokal, kitara
Gregor Stermecki - klaviature

Tehnika:
Snemano - Studio Ženko, januarja 2006
Snemalec in glasbeni producent - Danilo Ženko
Izvršni producent - Rok Predin
Foto in Design - Matic Sonnenwald
SAZAS / BIEM - GKSPCD001
Založil in izdal - Gregor Karer

Več o Libido: (klikni na sliko):

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec, ceno pa si določite sami. (Prišteli bomo minimalni možni znesek za poštnino.) Pošiljka pride do vas po pošti na naveden naslov v obrazcu. Podpirajmo avtorje na njihovi ustvarjalni poti! Povej naprej :