KLEMEN TERAN - Manjkajoči člen
Pesniška zbirka
Predogled:
- Kaj sva si dala
- V cvet
- Erotik in erotika

KLEMEN TERAN:
Klemen Teran se lahko pohvali z bogatim ustvarjalnim opusom. Bil je glavni ustvarjalec kar štirih studijskih plošč (sedaj že bivše) skupine Prezrti, izdal je pesniški zbirki Herbarij in Manjkajoči člen, zdi pa se, da je pravo ravnotežje med svojim subtilnim pesniškim jezikom in močnim glasbenim izrazom našel prav v sodelovanju z zasedbo 19. november, kjer ga, po mnenju mnogih, lahko vidimo v njegovi najboljši izdaji.

Opis vsebine:
V nenehnem iskanju lastnega jaza si avtor v svojih samorefleksijah upa brskati po najbolj tesnobnih kotičkih človeške duše, ki nam jih metaforično razkriva, upa si graditi samo svoj, sanjski svet, da bi nato vedno znova pristal v trdi, na trenutke resignirani realnosti. Prepušča se valovanju njenega veličanstva Narave, pa se ji spet besno upira, joče, se smeje, obupuje in kuje velike načrte. Vse zato, da se spet odpravi na pot. Po svoj manjkajoči člen. Pesniška zbirka je v samozaložbi izšla leta 2005, dve leti kasneje pa se ji pridružuje še CD plošča z uglasbeno poezijo.

Tehnika:
ISBN: 961-236-949-6
Vezava: Trda
Format: 12,5 x 21 cm
Obseg: 87 str.
Leto izdaje: 2005
Tipografija: Vojko Plevel
Oblikovanje: Tomaž Mušič

Več o Klemnu Teranu: (klikni na sliko):

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec, ceno pa si določite sami. Celoten znesek prejmejo izključno in samo avtorji! (Prišteli bomo minimalni možni znesek za poštnino.) Pošiljka pride do vas po pošti na naveden naslov v obrazcu. Podpirajmo avtorje na njihovi ustvarjalni poti! Povej naprej :