DRUMARTICA
Drumartica I. (2012)
Skladbe:
1. Sex in the kitchen - 9:52 | Mp3
2. Passacaglia - 6:36
3. Echtonan - 9:10
4. Unisana - 6:45
5. Dance suitem - 3:05
6. Ultimatum - 9:39
7. 42nd street rondo - 6:42
8. Octabones - 9:51

Zasedba:
Simon Klavžar
Jože Bogolin

DRUMARTICA:
Drumartica je ena najprepoznavnejših evropskih tolkalnih zasedb v zadnjem času. Po uspehih na prestižnih tekmovanjih v Luxembourgu (IPCL) in Bolgariji (PENDIM) je duo koncertiral v ZDA, Rusiji in širom Evrope v pomembnih dvoranah kot so Carnegie Hall v New Yorku, Berlinska Filharmonija, Auditorio de Tenerife in Hermitage Theater v St. Petersburgu. Simon Klavžar in Jože Bogolin sta se izpopolnjevala na Visoki šoli za glasbo v Münchenu pod mentorstvom prof. dr. Petra Sadla, enega najuspešnejših tolkalcev v svetu danes, ter pod mentorstvom članov Ensemble Moderna v Frankfurtu. Skupno muziciranje za zabavo od leta 2006 je čez nekaj let preraslo v veliko prepoznavnost ter duo pripeljalo do izjemnih uspehov na mednarodnih prizoriščih.

Pred vami je prva zgošenka slovenskega tolkalnega dua Drumartica v sestavi Simona Klavžarja in Jožeta Bogolina. Glasbeno popotovanje vas popelje od 'Seksa v kuhinji', prek minimalizma do plesne in sodobne glasbe, vseskozi pa se glasba odkrito spogleduje s popularno glasbo. Zvočno čudovit izdelek je prava eksplozija čustev in testosterona, ki vas bo gotovo navdušila.

Tehnika:
Snemanje - Borut Čelik
Miks in mastering - Dejan Lapanja in Drumartica
Design - Miha Žargi
Foto - Andraž Gregorič

Več o DRUMARTICA (klikni na sliko):

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec, ceno pa si določite sami. Celoten znesek prejmejo izključno in samo avtorji! (Prišteli bomo minimalni možni znesek za poštnino.) Pošiljka pride do vas po pošti na naveden naslov v obrazcu. Podpirajmo avtorje na njihovi ustvarjalni poti! Povej naprej :